JP-PRODUCTION?
WHAT'S NEW
STARFIGHT GAMES
SUPPORT FORUM
LINKS
Overview of the Series StarFight I, II StarFight III:
Within the Darkness
StarFight IV:
Legacy
StarFight V:
Hell's Gate
StarFight VI:
Gatekeepers
StarFight:
Comrades

[YLEISKUVAUS]   [TIEDOSTOALUE]  

StarFight IV: Legacy - Ihmiskunnan Perintö

StarFight IV and all reference material available in finnish language only

StarFight IV: Legacy on toistaiseksi ainoa StarFight-pelisarjan täysin suomenkielinen osa. Peli on pohjimmiltaan puhdas 1st person -tyyliin toteutettu seikkailupeli, mutta mukana on vaihtelua tuomassa myös kaksi toimintaosiota.

Pelin tärkeimmät ominaisuudet:

  • Laaja seikkailu, jaettu viiteen episodiin, ja lisäksi kaksi pelin juoneen tiiviisti upotettua toimintaosiota
  • Omaperäinen ja ennalta-arvaamaton SciFi-juoni
  • Yli 4000 framea juonta kuljettavaa ja pelimaailmaa elävöittävää animaatiota
  • 100% digitaalinen musiikkiraita
  • Seikkailuosuuksissa 640x400 SVGA-grafiikka
  • Toimintaosuuksissa linssinhajonta- (lens-flare), valo- ja läpinäkyvyysefektejä
  • Helposti omaksuttava graafinen hiirikäyttöliittymä

Taustatarina

Avaruuden pimeydessä ajelehtii mahtava alus. Ainoatakaan valoa ei pala sen valtaisassa rungossa. Se kieppuu holtittomasti, mutta majesteetillisen hitaasti, kenenkään ohjaamatta, yksin. Ketään ei ole komentosillalla, vain kaukaisen tähden valo kajastaa ikkunoista, varjot ja valo jatkavat ikuista kilpajuoksuaan.

Yhtäkkiä kaikki muuttuu. Ensin komentosillan pimeydessä syttyy piskuinen valo. Sitten toinen. silmänräpäyksessä komentosillan tietokoneet ovat valaistuja kuin joulukuuset. Kattoon syttyy loistelamppu. Sitten toinen. Rivi loistelamppuja syttyy, ympäröiden koko tilan ja luoden uuden, elävän näköisen ympäristön. Alus tärisee voimakkaasti. Kieppuminen hidastuu ja lopulta pysähtyy. Jättimäiseen ruutuun komentosillan edessä ilmestyy kuva: valtava asteroidikenttä, suuri kaasuplaneetta ja tähtien kimmellys.

Hiljaisuutta leikkaa tietokoneenomainen ääni, joka sanoo: "VARAVOIMA KYTKETTY. SAAPUMINEN ALPHA CENTAURI PRIMEN KIERTORADALLE SEITSEMÄN TUNNIN KULUTTUA MERKISTÄ... MERKKI."  Hetken on taas hiljaista, ja sitten ääni jatkaa taas: "ELONMERKKEJÄ HAVAITTU SAIRAALATASOLLA! TASON ERISTYS MUUSTA JÄRJESTELMÄSTÄ..."

Sillä aikaa sankarimme herää määrittelemättömän pituisesta tajuttomuustilastaan onnellisen tietämättömänä tästä kaiksta. Hän löytää itsensä oudosta käytävästä, eikä muista mitään - mistään. Hänen päätään särkee kuin hyvinvietetyn viikonlopun jälkeen.

Mistä sankarimme herää? Miksi käytävän ikkunasta katsottaessa ulkona näkyy maisema, joka koostuu tähdistä ja asteroideista? Onko hän avaruusaluksella vai kehnon tieteiselokuvan kulisseissa? Mitä tapahtuu jos juo Sinolia, ja mitä on ihmettä on Yrjö-Kola? Näihin kaikkiin ja moniin muihinkin kysymyksiin saat vastauksen, jos maltat pelata StarFight IV:n loppuun saakka!